Sevil Faran megnősül

2010.05.22. 22:25

Eljött ez a nap is. Az egykori hős, ki bejárta észak minden nagyvárosát, megmászta a Sheral bérceit, küzdött Ibara sivatagjában végre megtalálta a párját, kit nőül vett. Messzi földre eljutott a híre, hogy Sevil leteszi a lantot, kardját felakasztja a szegre és új életet kezd.

A ceremónián ott volt néhány társa, kikkel kalandjai során ismerkedett meg. Büszkén néztek rá, amint először hitvese, majd ő is kimondja a boldogító Igent. A jókívánságok áradatát követően a násznép átvonult a Móló nevezetű helyre, ahol bőséges vacsorát szolgáltak fel nekik.

Társai sosem látták még ilyennek Sevilt. Ragyogott, mosolygott, alkalomadtán egy-egy apró könnycsepp is megjelent szemében. Két élet menete megváltozott, jobb, tökéletesebb lett...

Sok sikert kíván minden társad, kivel valaha Ynev földjét róttad:

Solorien, a bárd
Inlander, a dorani
Wex, Yllinorból
Solonius atya, Domvik szolgája

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sentinelwex.blog.hu/api/trackback/id/tr22023993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sevil 2010.05.23. 22:36:10

Jó volt látni bennetek régi cimborák, kik oldalán megvívtam oly sok csatát. Igyatok még egyet az egészségemre, de azért, ha jó kis csetepaté van kilátásban, üzenjetek értem.
süti beállítások módosítása