A héten még nem sikerült éjjel kettőnél hamarabb ágyba kerülnöm. Persze sejtettem, hogy a Sárgulás hetében keveset alszom majd. Az egyik végzős megfogalmazta a lényeget: "Srácok nem tudjátok mi van az agráron? Mindenki sárga pólóban mászkál és részeg!"  Ha eddig nem tudtam volna, most bőven lett volna alkalmam megtanulni a Sárgul már a kukoricaszár-t és a hasonló dalokat. Alkohol is fogy bőven, de hát egyszer sárgul az ember... vagy többször.

Még nem vagyok sehol a pénteki prezentációval, sem a beadandó grafikus anyaggal, amit szintén péntekig kell megcsinálni. Jövő héten Oracle és elsősegély oktatói vizsga. Vészesen közeleg a mesterséges intelligencia ZH. De nem aggódok, éjjel mindenre van időm. :) Fellegek gyűlnek az égen, vihar közeleg... szerencsére ott árválkodik egy aprócska bárányfelhő is :)

Ebben az időszakban aktuálissá válik számomra a Dokik főcímzenéje, mert I am no Superman  :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sentinelwex.blog.hu/api/trackback/id/tr71939531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása