Első vampire

2012.07.09. 08:55

Nem emlékszem, hogy szerveződött össze a csapat. Annyi biztos, hogy Kelték albérletében beszéltük meg a találkozót. Norbival ketten korábban elindultunk, Ádámnak pedig fogalmaztunk egy levelet, amely a későbbiek során tartalmának köszönhetően klasszikussá vált.

Az albérletben már ott volt Kelttel Attila, aki bevállalta a mesélő szerepét. A rá jellemző cizellált módon fogadott bennünket. Előkerültek a kockák, karakterlapok, mindenféle chips és üdítő. Ádám vonata késett, így ő jóval később indult el. A levél aljára Norbi felírta a mobil számomat, hogy ha bármi gond van, ezen elér. Később kiderült, hibásan. :) Ennek ellenére a levél olyan jól sikerült, hogy a benne található kis térkép és leírás alapján Ádám a nyomunkra bukkant. Nem hiába, a Gangrel vér. :)

Vacsorára nagy adag túrós tésztát főztünk, majd egy tányérral kezünkben fogtunk hozzá a történethez. Életem első vampire kalandja megközelítőleg 10 percig tartott. Sebaj, készültem tartalék karakterrel. Norbi brujah, Ádám gangrel és Kelt malkáv karaktere már sokkal szerencsésebb sorsra jutott.

Egész éjjel ment a játék, jó egyetemistákhoz méltó módon az első buszig. Emlékszem, minden erőmet össze kellett szednem, míg a 31-es buszon ültem, hogy el ne aludjak.

Azóta eltelt 11 év...

A bejegyzés trackback címe:

https://sentinelwex.blog.hu/api/trackback/id/tr224637243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása