A pozitív életszemélet

2010.08.09. 19:03

Nem nagyon akartam benne hinni, de működik. Miért nem beszélnek ilyenekről is az embereknek? Hiszen annyira egyszerű dologról van szó, mindössze néhány percet vesz igénybe a napodból és garantáltan sokkal jobban fogod magadat érezni.

Lefekvéskor mondd el magadban az alábbiakat: "Ez a nap azért volt jó, mert..." Vedd sorra a napodat, a legapróbbnak tűnő dolog is fontos lehet a felsoroláshoz. Ennek köszönhetően úgy alszol el, hogy pozitívan zártad a napodat.

Ébredéskor mondd el magadban az alábbiakat: "Ez a nap azért lesz jó, mert..." Nem számít, hogy mit sorolsz fel. Lehet egy nap jó, mert finom reggeli vár az asztalon, érzed a kávé illatát, süt a nap és kellemes az idő, ma épp nem kell semmi megterhelőt csinálni, stb. A lehetősége száma korlátlan.

Néhány nap és a közérzeted rengeteget fog javulni, a mindennapos problémák pedig sokkal kevésbé veszik majd el az energiáidat. Kipróbáltam, működik, bejött :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sentinelwex.blog.hu/api/trackback/id/tr142210096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása