About you now

2010.04.16. 08:51

Jó néhány napja a csütörtök fél 5 jár a fejemben. Hogy milyen lesz majd a hangulat, az érzésvilág. Megszületett rengeteg forgatókönyv, elképzelés. És ahogy a fontos dolgoknál lenni szokott, mindent ki is dobhattam. Mert sokkal jobban sikerült, mint számítottam rá. Ha azt mondom, hogy nagyon jó volt, eléggé pitiáner, semmitmondó, degradáló szavakat használtam.

És hogy milyen volt? Hát ilyen: Esernyős, majdnem elkésős. Puszit adós, sétálni indulós. Sárga szöcskés, pékséget keresős majd péksüteményt evős. Padon ülős, beszélgetős, névnapi csokit odaadós. Sátor kávéházba betérős, körte és narancs Cappy-t ivós. Sokat mosolygós, beszélgetős, elvarázsolós, Juhász Picivel is találkozós. :) Négy órát együtt levős, felhőtlen jókedv érzős, kissé fáradtnak levős, de végig jó hangulatban levős, azóta is ezen gondolkodós. Szertintem :)

És hogy valami hangulatkeltő zenét is linkeljek, szóljon a Sugarbabes About you now c. száma. Ma kb. századjára :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sentinelwex.blog.hu/api/trackback/id/tr91925610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása